Ruusupaviljonki ry Suoraan sisältöön

Ruusupaviljonki ry
Kisatie 21
01450 Vantaa
toimisto@ruusupaviljonki.fi

Ruusupaviljonki

Taustaa

Yhdistyksen tehtävä

Ruusupaviljonki ry:n tarkoitus on koota alueella toimivia yhdistyksiä toimimaan yhteis­työn edistämiseksi, yhteisten koulutus­mahdollisuuksien lisäämi­seksi, yhdistys­toiminnan kehittämi­seksi ja edistämi­seksi alueella.

Ruusupaviljongin tilat

Yhdistys ylläpitää Vantaan Korsossa sijait­sevaa Ruusu­vuoren koulu­paviljonkia, jota näillä sivuilla kutsutaan Ruusu­paviljongiksi.

Yhdistys vuokraa tiloja kokous-, koulutus- ja juhla­käyttöön. Tiloja voivat vuokrata niin yhdistykset kuin yksityisetkin henkilöt. Vuokrattavat tilat ovat Ruusu­sali ja Ruusu­kahvio. Ruusu­sali on isohkon koulu­luokan kokoinen tila pöytineen ja tuoleineen. Ruusu­kahvio on pienempi tila, jossa on keittiö, jää- ja pakastinkaapit sekä liesi. Ruusu­kahviossa on käytettävissä yksi pirtti­pöytä ja yksi suuri kokous­pöytä sekä istuimia noin 15 hengelle. Ruusu­salin vuokra sisältää aina myös Ruusu­kahvion vuokran.

Ruusupaviljongin eteishalli, naulakot ja vessat.

Eteishalli, naulakot ja vessat.

Ruususali, jossa pöytiä kokouksia varten.

Ruususali tarjoaa mukavat puitteet kokouksiin tai juhliin. Kuva: Aini Julkunen

Ruusukahvio, keittiö ja pöytiä.

Ruusukahviossa järjestät tilaisuuden pienemmällekin ryhmälle.

Ruususali valmiina juhliin.

Ruususalissa on helppo järjestää juhlat.

Pysyvät yhdistykset

Varaa tiloja

Vaarauslomake ja -kalenteri

Ruusupaviljongin tilojen varaaminen onnistuu helposti täyttä­mällä varaus­lomake ja lähettämällä se osoit­teeseen varaukset(a)ruusu­paviljonki.fi. Huom. Ei kannata kopioidaa lomaketta omalle koneelle vaan se kannattaa aina ladata täältä, jotta tulee käytettyä viimeisintä versiota.

Huomaa, että uudessa varaus­lomakkeessa on kohta "Tiedot ovat julkisia". Ruksaamalla se näytetään varaustieto varaus­kalente­rissa antamallasi yhteisön tai henkilön sekä tapahtuman nimellä.

Varauslomake (2C)

Varauskalenteri (Google)

Tarvitsetko avainta?

Jos varauksesi alkaa tai päättyy aikana, jolloin Ruusu­paviljongissa ei ole siellä toimivien yhdistysten väkeä, tarvitset avaimen tiloihin.

Sovi avaimen noutamisesta ja palauttamisesta: Kari Jurva, varaukset(a) ruusupaviljonki.fi, puhelin 0400 709 943.

Ongelmia lomakkeen kanssa?

Käytätkö Windows 10:tä ja sen uutta Edge selainta? Varaus­lomakkeen täyttäminen ei onnistu sillä suoraan. Avaa varaus­lomake Edgellä ja klikkaa sitten oikeasta ylä­kulmasta kolme pistettä ja sieltä "Avaa Internet Explorerissa". Se käynnistää vanhan selaimen, jossa toimii Adobe Acrobat laajennus ja sillä pitäisi lomakkeen täyttäminen onnistua. Tietenkin voit myös suoraan käyttää jotain toista selainta tai Internet Exploreria Edgen tilalla.

Jos lomakkeen täyttäminen selaimessa ei onnistu, lataa lomake koneellesi valitsemalla hiiren kakkospainikkeella "Talleta nimellä..." tai vastaavaa. Avaa se sen jälkeen jollain PDF-lukijalla (esim. Adobe Acrobatilla) ja lähetä lomake sähkö­posti­ohjelmastasi liite­tiedostona.

Kysymyksiä tai kehitysehdotuksia?

Kehitämme toimintaamme asiakas­palautteen perusteella ja otamme mielellämme vastaan ideoita ja kritiikkiä, koski se sitten tiloja tai niiden vuokraamista.

Varauksia koskeviin kysy­myksiin, kehittämis­ehdotuksiin ja ongel­miin vastaa Kari Jurva, osoite varaukset(a) ruusupaviljonki.fi, puhelin 0400 709 943.

Koko järjestön toimintaa koskeville ehdotuksille ja kysymyksille oikea osoite on pj (a) ruusupaviljonki.fi.

© Ruusupaviljonki ry — 13.05.2017 10:29 (fi)