Ruusupaviljonki ry Suoraan sisältöön

Ruusupaviljonki ry
Kisatie 21
01450 Vantaa
toimisto@ruusupaviljonki.fi

Ruusupaviljonki

Taustaa

Yhdistyksen tehtävä

Ruusupaviljonki ry:n tarkoitus on koota alueella toimivia yhdistyksiä toimimaan yhteis­työn edistämiseksi, yhteisten koulutus­mahdollisuuksien lisäämi­seksi, yhdistys­toiminnan kehittämi­seksi ja edistämi­seksi alueella.

Ruusupaviljongin tilat

Yhdistys ylläpitää Vantaan Korsossa sijait­sevaa Ruusu­vuoren koulu­paviljonkia, jota näillä sivuilla kutsutaan Ruusu­paviljongiksi.

Yhdistys vuokraa edullisesti tiloja kokous-, koulutus- ja juhla­käyttöön. Tiloja voivat vuokrata niin yhdistykset kuin yksityisetkin henkilöt. Vuokrattavat tilat ovat Ruusu­sali ja Ruusu­kahvio.

Ruusu­sali on isohkon koulu­luokan kokoinen tila pöytineen ja tuoleineen. Tilaa on noin 50 hengelle. Salissa on sähköurut, TV harava-antennilla sekä video­projektori.

Ruusu­kahvio on pienempi tila, jossa on keittiö, jää- ja pakastinkaapit ja yhteis­käytössä olevien astioiden kaappi. Kahviossa olevassa keittiössä on liesi ja astian­pesukone. Ruusu­kahviossa on käytettävissä yksi pirtti­pöytä sekä yksi suuri kokous­pöytä sekä istuimia noin 15 hengelle.

Ohjeita vuokraajalle

  1. Tarkista varaus­tilanne varaus­kalenterista. Täytä ja lähetä varauslomake osoitteeseen varaukset (a) ruusupaviljonki.fi. Löydät varaus­lomakkeen ja lisä­tietoja tältä sivulla kohdasta Varaa tiloja.
  2. Sovi esittely paikasta, jotta voit varmistua tilojen soveltu­vuudesta ja tarkistaa, mitä omia tarvikkeita tilaisuutesi tarvitsee.
  3. Ota huomioon, että siivoaminen ei kuulu hintaan. Yhdistys toimii talkoo­periaatteella, eikä siltä voi tilata siivousta.
  4. Sovi avaimien nouto tai oven avaaminen ajoissa. Ruusu­paviljongin ovien lukkoja ei saa yrittää avata vanhan­aikaisella Abloy-avaimella. Vanha avain jää hyvin helposti jumiin iLoq-lukon sisään ja sen poistamiseen tarvitaan lukko­seppää.
  5. Ota huomioon rakennuksen hälytykset ja niiden päällä­oloajat. Kerromme lisää hälytyksestä varatessasi tiloja.

Vuokrahinnasto

Ruusu­salin vuokra sisältää aina myös Ruusu­kahvion vuokran.

TilatKäyttötarkoituksetHinta
Ruususali + Ruusukahvio Isot myyjäiset yms. julkiset tapahtumat 200 €
Ruususali + Ruusukahvio Kokoukset, koulutukset sekä syntymä­päivä-, rippi- yms. juhlat.
120 €
Ruusukahvio Kokoukset, koulutukset ja pienimuotoiset juhlat. 60 €

Kuvia

Ruusupaviljongin eteishalli, naulakot ja vessat.

Eteishalli, naulakot ja vessat.

Ruususali, jossa pöytiä kokouksia varten.

Ruususali tarjoaa mukavat puitteet kokouksiin tai juhliin. Kuva: Aini Julkunen

Ruusukahvio, keittiö ja pöytiä.

Ruusukahviossa järjestät tilaisuuden pienemmällekin ryhmälle.

Ruususali valmiina juhliin.

Ruususalissa on helppo järjestää juhlat.

Pysyvät yhdistykset

Varaa tiloja

Varauslomake ja -kalenteri

Ruusupaviljongin tilojen varaaminen onnistuu helposti täyttä­mällä varaus­lomake ja lähettämällä se osoit­teeseen varaukset(a)ruusu­paviljonki.fi. Huom. Ei kannata kopioida lomaketta omalle koneelle uudelleen­käytettäväksi vaan se kannattaa aina ladata täältä, jotta tulee käytettyä viimeisintä versiota.

Varaus­lomakkeessa on kohta "Tiedot ovat julkisia". Ruksaamalla se näytetään varaustieto varaus­kalente­rissa antamallasi yhteisön tai henkilön sekä tapahtuman nimellä.

Uudessa varaus­lomakkeessa on ruksi, jolla annat luvan henkilö­tietojesi tallentamiseen varauksen käsittelyä ja laskuttamista varten. Muista ruksata se ennen kuin lähetät lomakkeen. Lupa­kysely liittyy uuteen tieto­suoja­lakiin (GDPR). Lain edellyttämään tieto­suoja­selvitys on luettavissa alla olevasta linkistä.

Lomake-ikoni

Varauslomake (3A)

Kalenteri-ikoni

Varauskalenteri (Google)

Lukon kuva ikoni

Tietosuojaseloste

Tarvitsetko avainta?

Jos varauksesi alkaa tai päättyy aikana, jolloin Ruusu­paviljongissa ei ole siellä toimivien yhdistysten väkeä, tarvitset avaimen tiloihin.

Sovi avaimen noutamisesta ja palauttamisesta: Kari Jurva, varaukset(a) ruusupaviljonki.fi, puhelin 0400 709 943.

Ongelmia lomakkeen kanssa?

Käytätkö Windows 10:tä ja sen uutta Edge selainta? Varaus­lomakkeen täyttäminen ei onnistu sillä suoraan. Avaa varaus­lomake Edgellä ja klikkaa sitten oikeasta ylä­kulmasta kolme pistettä ja sieltä "Avaa Internet Explorerissa". Se käynnistää vanhan selaimen, jossa toimii Adobe Acrobat laajennus ja sillä pitäisi lomakkeen täyttäminen onnistua. Tietenkin voit myös suoraan käyttää jotain toista selainta tai Internet Exploreria Edgen tilalla.

Jos lomakkeen täyttäminen selaimessa ei onnistu, lataa lomake koneellesi valitsemalla hiiren kakkospainikkeella "Talleta nimellä..." tai vastaavaa. Avaa se sen jälkeen jollain PDF-lukijalla (esim. Adobe Acrobatilla) ja lähetä lomake sähkö­posti­ohjelmastasi liite­tiedostona.

Kysymyksiä tai kehitysehdotuksia?

Kehitämme toimintaamme asiakas­palautteen perusteella ja otamme mielellämme vastaan ideoita ja kritiikkiä, koski se sitten tiloja tai niiden vuokraamista.

Varauksia koskeviin kysy­myksiin, kehittämis­ehdotuksiin ja ongel­miin vastaa Kari Jurva, osoite varaukset(a) ruusupaviljonki.fi, puhelin 0400 709 943.

Koko järjestön toimintaa koskeville ehdotuksille ja kysymyksille oikea osoite on pj (a) ruusupaviljonki.fi.

© Ruusupaviljonki ry — 19.06.2018 12:59 (fi)