Ruusupaviljonki ry Suoraan sisältöön

Ruusupaviljonki ry
Kisatie 21
01450 Vantaa
toimisto@ruusupaviljonki.fi

Ruusupaviljonki

Taustaa

Yhdistyksen tehtävä

Ruusupaviljonki ry:n tarkoitus on koota alueella toimivia yhdistyksiä toimimaan yhteis­työn edistämiseksi, yhteisten koulutus­mahdollisuuksien lisäämi­seksi, yhdistys­toiminnan kehittämi­seksi ja edistämi­seksi alueella.

Ruusupaviljongin tilat

Järjestämme uudelleen varaustoimintaamme. Tänä aikana emme ota vastaan uusia vuokraus­pyyntöjä. Ilmoitamme vuokraus­toiminnan jatkumisesta myöhemmin.

Yhdistys ylläpitää Vantaan Korsossa sijait­sevaa Ruusu­vuoren koulu­paviljonkia, jota näillä sivuilla kutsutaan Ruusu­paviljongiksi.

Yhdistys vuokraa edullisesti tiloja kokous-, koulutus- ja perhe­juhlien pito­paikaksi. Perhe­juhliksi katsotaan esi­merkiksi perheen parissa vietettävät syntymä­päivä-, hää-, rippi- ja yli­oppilas­juhlat.

Tiloja voivat vuokrata niin yhdistykset kuin yksityisetkin henkilöt. Vuokrattavat tilat ovat Ruusu­sali ja Ruusu­kahvio.

Ruusu­sali on isohkon koulu­luokan kokoinen tila pöytineen ja tuoleineen. Tilaa on noin 50 hengelle. Salissa on sähköurut, TV harava-antennilla sekä video­projektori.

Ruusu­kahvio on pienempi tila, jossa on keittiö, jää- ja pakastinkaapit ja yhteis­käytössä olevien astioiden kaappi. Kahviossa olevassa keittiössä on liesi ja astian­pesukone. Ruusu­kahviossa on käytettävissä yksi pirtti­pöytä sekä yksi suuri kokous­pöytä sekä istuimia noin 15 hengelle.

Ohjeita vuokraajalle

Lue nämä ohjeet ennen tilojen varaamista!

  1. Tarkista varaus­tilanne varaus­kalenterista. Jos löysit sinulle sopivan vapaana olevan ajan­kohdan, lähetä tältä sivulta löytyvä varaus­lomake täytettynä osoitteeseen varaukset(a)ruusupaviljonki.fi. Jos paikka ei ole sinulle tuttu tilaisuuksien järjestäjänä, sovi esittely tiloista hyvissä ajoin ennen varauspäivää ja merkitse varaus­ilmoitukseen, että tarvitset tilojen esittelyn. Esittely on pakollinen ensikertalaisille.
  2. Ota huomioon, että siivoaminen ei koskaan kuulu hintaan. Yhdistys toimii talkoo­periaatteella, eikä siltä voi tilata siivousta.
  3. Ruusupaviljonki ei ole ravintolan tapainen anniskelu­paikka ja siksi joudumme oman harkintamme mukaan rajoittamaan sen käyttöä juhliin.
  4. Täytä ja lähetä varauslomake osoitteeseen varaukset(a)ruusupaviljonki.fi. Löydät varaus­lomakkeen ja lisä­tietoja tältä sivulla kohdasta Varaa tiloja.
  5. Sovi avaimien nouto tai oven avaaminen ajoissa. Ruusu­paviljongin ovien lukkoja ei saa yrittää avata vanhan­aikaisella Abloy-avaimella. Vanha avain jää hyvin helposti jumiin iLoq-lukon sisään ja sen poistamiseen tarvitaan lukko­seppää.
  6. Ota huomioon rakennuksen hälytykset ja niiden päällä­oloajat. Kerromme lisää hälytyksestä varatessasi tiloja.

Vuokrahinnasto

Ruusu­salin vuokra sisältää aina myös Ruusu­kahvion vuokran.

TilatKäyttötarkoituksetHinta
Ruususali + Ruusukahvio Isot myyjäiset yms. julkiset tapahtumat 200 €
Ruususali + Ruusukahvio Kokoukset, koulutukset sekä syntymä­päivä-, rippi- yms. juhlat.
120 €
Ruusukahvio Kokoukset, koulutukset ja pienimuotoiset juhlat. 60 €

Kuvia

Ruusupaviljongin eteishalli, naulakot ja vessat.

Eteishalli, naulakot ja vessat.

Ruususali, jossa pöytiä kokouksia varten.

Ruususali tarjoaa mukavat puitteet kokouksiin tai juhliin. Kuva: Aini Julkunen

Ruusukahvio, keittiö ja pöytiä.

Ruusukahviossa järjestät tilaisuuden pienemmällekin ryhmälle.

Ruususali valmiina juhliin.

Ruususalissa on helppo järjestää juhlat.

Pysyvät yhdistykset

Varaa tiloja

Varauslomake ja -kalenteri

Ruusupaviljongin tilojen varaaminen onnistuu helposti. Katso ohjeet tältä sivulta kohdasta Ohjeita vuokraajalle. Mikäli sinulla on ongelmia lomakkeen kanssa, katso neuvoja jäljempänä tällä sivulla.

Huom. Ei kannata kopioida lomaketta omalle koneelle uudelleen­käytettäväksi vaan se kannattaa aina ladata täältä, jotta tulee käytettyä viimeisintä versiota.

Varaus­lomakkeessa on kohta "Tiedot ovat julkisia". Ruksaamalla se näytetään varaus­tieto varaus­kalente­rissa antamallasi yhteisön tai henkilön sekä tapahtuman nimellä.

Varaus­lomakkeessa on ruksi, jolla annat luvan henkilö­tietojesi tallentamiseen varauksen käsittelyä ja laskuttamista varten. Muista ruksata se ennen kuin lähetät lomakkeen. Lupa­kysely liittyy uuteen tieto­suoja­lakiin (GDPR). Lain edellyttämään tieto­suoja­selvitys on luettavissa alla olevasta linkistä.

Lomake-ikoni

Varauslomake (3C)

Kalenteri-ikoni

Varauskalenteri (Google)

Lukon kuva ikoni

Tietosuojaseloste

Tarvitsetko avainta?

Jos varauksesi alkaa tai päättyy aikana, jolloin Ruusu­paviljongissa ei ole siellä toimivien yhdistysten väkeä, tarvitset avaimen tiloihin.

Ongelmia lomakkeen kanssa?

Puhelimilla ja tableteilla saattaa olla ongelmia lomakkeen tallentamisen kanssa. Siinä tapauksessa kannattaa ladata se ensin tietokoneelle, täyttää ja tallentaa lomake ja sitten vasta lähettää se sähköpostilla.

Jos lomakkeen täyttäminen selaimessa ei onnistu, lataa lomake koneellesi valitsemalla hiiren kakkospainikkeella "Talleta nimellä..." tai vastaavaa. Avaa se sen jälkeen jollain PDF-lukijalla (esim. Adobe Acrobatilla) ja lähetä lomake sähkö­posti­ohjelmastasi liite­tiedostona.

Kysymyksiä tai kehitysehdotuksia?

Kehitämme toimintaamme asiakas­palautteen perusteella ja otamme mielellämme vastaan ideoita ja kritiikkiä, koski se sitten tiloja tai niiden vuokraamista.

Koko järjestön toimintaa koskeville ehdotuksille ja kysymyksille oikea osoite on pj (a) ruusupaviljonki.fi.

© Ruusupaviljonki ry — 09.02.2022 17:54 (fi)